Esitysmuodot

Improklubi

Tulemme baariin ja yllätämme teidät. Eli luvassa on lyhyitä, nopeita ja hauskoja sketsikohtauksia, lauluja, sananlaskuja, tarinoita… mitä yleisö ikinä haluaakin. Koko esitys syntyy paikan päällä, ilman ennakkosuunnittelua. Tule jännittämään puolestamme, kun olemme tyhjäpäänä tyhjänpäällä.

Improlabra

Improlabra-klubilla nähdään perinteisen klubi-impron lisäksi uskomatonta riskinottoa, sillä lava on myös laboratorio, jossa näyttelijät kokeilevat aivan uusia ja ennenkokemattomia impron muotoja. Tule näkemään naamioita, outoja hahmoja tai jotain muuta… mekään emme vielä tiedä kaikkea.

Impromusikaali

Sound of Music, Chicago, Cats, Evita, Hair, The Rocky Horror Show – kaikki tunnettuja ja hienoja musikaaleja. Näiden rinnalle Snorkkeli tekee musikaalin, jonka kappaleet laulattavat kahvihuoneissa koko seuraavan viikon ja jonka tanssikuvioita testaat kotonasi kun kukaan ei ole näkemässä.
Sävellyksestä vastaavat Snorkkelin huikeat muusikot, jotka säveltävät musikaalin kappaleet lennosta. Musikaalin juoni, kohtaukset, laulut ja tanssikuviot syntyvät myös yleisön silmien edessä ja yleisön antamista ideoista.

Improskaba

Skabassa kaksi Snorkkelin ulkopuolista kapteenia kokoavat Snorkkelin impronäyttelijöistä kolmihenkiset joukkueensa, jotka kilpailevat kapteeninsa kunnian puolesta illan voitosta. Kilpailu koostuu erilaisista improvisaatiotehtävistä, kuten kohtauksista, lauluista ja tarinoista. Lisäjännitystä kilpailuun tuo kapteenien toisilleen asettamat haasteet, jonka hävinnyt kapteeni joutuu toteuttamaan.

Kuutamokeikka

Perinteisellä Kuutamokeikalla nähdään musiikkipitoinen kokoillan improvisoitu näytelmä, jonka kulkuun katsojat pääsevät itse vaikuttamaan. Kukaan ei vielä tiedä, mistä näytelmä kertoo, sillä kaikki syntyy yleisön silmien edessä – ilman käsikirjoitusta. Luvassa on hulvattomia tilanteita ja taatusti tuoretta viihdettä!

Lasten TosiSatu

TosiSatu on improvisoitu, hauska lastenteatteriesitys, jossa sen tarinasta, hahmoista ja juonenkäänteistä päättävät lapsikatsojat itse. Luvassa on yllätyksellinen ja aktiivinen teatterituokio pienten tarinankertojien kanssa! Suosittelemme esitystä n. 3 ikävuodesta ylöspäin, mutta pienemmätkin lapset ovat tervetulleita!

Naisten ilta

Yksi lava, viisi naista, tuhat mahdollista tarinaa.
Snorkkelin naiset valloittavat syksyn pimeänä iltana ja ottavat lavan haltuun – ja takuulla improvisoivat sinut pyörryksiin. Tervetuloa katsomaan maailmaa naisten silmin. – Sallittu myös miehille!

SketsiShow

SketsiShow on räjäyttävä viihdepläjäys, jota ei kannata missata! Se sisältää improvisoituja sketsikohtauksia, lauluja ja hykerryttäviä tarinoita. Improvisoidut esitykset ovat tuoretta kauraa, sillä mitään ei ole nähty aikaisemmin, vaan kaikki syntyy hetkessä – ja sinä saat vaikuttaa siihen mitä näet. Luvassa takuuhauskaa meininkiä!

Soolo-ilta

Snorkkelien soolo-illoissa päästetään muutama näyttelijä hihnoistaan irti ja tekemään mitä ikinä vain keksivätkin – täysin yksin. Tule katsomaan ja kokemaan, mitä tapahtuu, kun lavalla on ryhmän sijaan yksi urhea, kaunis ja rohkea näyttelijä, tietenkin ilman käsikirjoitusta.

Yhden illan juttu

Yhden illan juttu on täysin improvisoitu kokoillan näytelmä. Mitään ei ole suunniteltu ennalta! Näytelmä lähtee liikkeelle yleisön antamista aiheista ja ideoista. Niiden pohjalta improvisoimme näytelmän tapahtumat, roolihahmot, ja kohtaukset, joista rakentuu kokonainen juonellinen näytelmä.

Jokainen esitys on uusi ensi-ilta. Ja jokainen ilta on erilainen.

Yhden illan juttu – Romanttinen komedia

Yhden illan juttu – Romanttinen komedia on improvisoitu kahden puoliajan mittainen näytelmä, jonka tyylilaji on romanttinen komedia. Näytelmä sisältää lajille uskollisia hahmoja, juonikuvioita, väärinkäsityksiä ja muita kommelluksia. Sekä tietenkin suudelman. Tai ei sitä voi tietää, esitys kun on improa.

Yhden illan juttu – Sitä saa, mikä tila

Yksi paikka, sillä siisti. Yhden illan juttu – Sitä saa, mikä tila on kevätkaudella 2017 ensimmäistä kertaa nähtävä improvisoitu näytelmä, jossa näyttelijöiden ei ole mahdollista leikata uuteen kohtaukseen toiselle puolen maapalloa, vaan koko näytelmä tapahtuu yhdessä paikassa. Impron taikaa parhaimmillaan!

Yhteystiedot

Puhelin
050 354 1033

Sähköposti
snorkkeli@snorkkeli.fi

Facebook
Snorkkeli facessa