Esitysmuodot

Sketsi-improShow

Sketsi-improShow on räjäyttävä viihdepläjäys, jota ei kannata missata! Se sisältää improvisoituja sketsikohtauksia, lauluja ja hykerryttäviä tarinoita. Improvisoidut esitykset ovat tuoretta kauraa, sillä mitään ei ole nähty aikaisemmin, vaan kaikki syntyy hetkessä – ja sinä saat vaikuttaa siihen mitä näet. Luvassa takuuhauskaa meininkiä!

Yhden illan juttu

Yhden illan juttu on täysin improvisoitu kokoillan näytelmä. Mitään ei ole suunniteltu ennalta! Näytelmä lähtee liikkeelle yleisön antamista aiheista ja ideoista. Niiden pohjalta improvisoimme näytelmän tapahtumat, roolihahmot, ja kohtaukset, joista rakentuu kokonainen juonellinen näytelmä.

Jokainen esitys on uusi ensi-ilta. Ja jokainen ilta on erilainen.

Romanttinen komedia

Romanttinen komedia on improvisoitu kahden puoliajan mittainen näytelmä, jonka tyylilaji on romanttinen komedia. Näytelmä sisältää lajille uskollisia hahmoja, juonikuvioita, väärinkäsityksiä ja muita kommelluksia. Sekä tietenkin suudelman. Tai ei sitä voi tietää, esitys kun on improa.

Snorkkeli Unplugged

Tässä taianomaisessa improillassa ovat pääosassa laulut, jotka syntyvät hetkessä yleisön antamista aiheista, jaetuista tarinoista ja laukun pohjalle jääneistä muistoista. Yllätyksiä täynnä olevassa esityksessä herkistellään, hersytään ja eletään hetkessä.

Kuutamokeikka

Perinteisellä Kuutamokeikalla nähdään musiikkipitoinen kokoillan improvisoitu näytelmä, jonka kulkuun katsojat pääsevät itse vaikuttamaan. Kukaan ei vielä tiedä, mistä näytelmä kertoo, sillä kaikki syntyy yleisön silmien edessä – ilman käsikirjoitusta. Luvassa on hulvattomia tilanteita ja taatusti tuoretta viihdettä!

Lasten TosiSatu

TosiSatu on improvisoitu, hauska lastenteatteriesitys, jossa sen tarinasta, hahmoista ja juonenkäänteistä päättävät lapsikatsojat itse. Luvassa on yllätyksellinen ja aktiivinen teatterituokio pienten tarinankertojien kanssa! Suosittelemme esitystä n. 3 ikävuodesta ylöspäin, mutta pienemmätkin lapset ovat tervetulleita!

 

 

Yhteystiedot

Puhelin
050 354 1033

Sähköposti
snorkkeli@snorkkeli.fi

Facebook
Snorkkeli facessa