Snorkkeli mukana Tampereen teatterikesässä

Snorkkeli on tänäkin vuonna mukana Tampereen teatterikesässä.

Kuutamokeikka Off-ohjelmistossa

Snorkkelin perinteinen Kuutamokeikka esitetään osana Off-ohjelmistoa Pyynikin kesäteatterissa perjantaina 11.8. klo 22:00 alkaen. Kuutamokeikka on musiikkipitoinen näytelmä, jossa kaikki on tuttuun tapaan improvisoitua. Oman lisämausteensa tuo yöllinen tunnelma sekä Pyynikin pyörivä katsomo, jonka pyörimistahti ja -suunnat ovat niin ikään improvisoituja. Liput (20/15€) ovat myynnissä lippukaupassamme www.holvi.com/shop/snorkkeli

Improbändi Encorebaanalla

Snorkkelin muusikot parilla lisävahvistuksella pääsevät tosissaan valloilleen Encorebaanan improbändikeikalla torstaina 10.8. Amarillossa (Hatanpäänvaltatie 1) alkaen klo 22:30. Tällä tunnin mittaisella keikalla improvisoidaan musiikkia laidasta laitaan 5-henkisen bändin ja neljän laulajan voimin. Ylläribonuksena Snorkkelin omien laulajien mukana improlaulutaitojaan esittelee Putouksestakin tuttu Mikko Penttilä. Ei sisäänpääsymaksua.

Posted in Uncategorized