Snorkkelin kevään 2017 esitykset on julkaistu!

Aurinkoista tammikuun loppua ystävät! Snorkkelin kevään 2017 esityksen Siperian näyttämöllä on nyt julkaistu! Luvassa on paljon vanhoja tuttuja juttuja, mutta myös jotakin uutta!

SketsiShow jatkaa kevään ohjelmistossa kolmen esityksen verran ja kokoillan pitkät improvisoidut näytelmät palaavat pienen tauon jälkeen jälleen ohjelmistoomme la 18.3.. Pitkät improt kulkevat nimellä ”Yhden illan juttu” ja näitä esityksiä on kevään aikana seitsemän kappaletta. Näistä seitsemästä esityksestä kaksi ovat teemaltaan romanttisia komedioita ja kaksi teemaltaan täysin määrittelemätöntä. Uutuutena on kolme ”Yhden illan juttu – Sitä saa, mikä tila” nimistä esitystä, jotka keskittyvät yhteen tapahtumapaikkaan.

Lisää esityksistä löydät Esityskalenteri-osiosta ja Snorkkelin Facebook-sivuilta. Muista myös ostaa lippusi ennakkoon osoitteesta: www.holvi.com/shop/snorkkeli. Nähdään maalis-huhtikuussa!

Posted in Uncategorized